Webbplatsens överlägg

Höstlov

Den senaste veckan har ju varit helt galen.
I tisdags så var det först en dag på jobbet. Därefter åkte jag ut till stallet och gjorde i ordning Ison. Eftersom det är en lervälling precis över allt numera och en ponny som likt svinen i stian älskar att ligga i gyttjebad så kan ni ju tänka er hur han ser ut när man plockar in honom från hagen… Men ja efter en intensiv stund så var han iaf renare. Fortfarande rosa i pälsen efter helgens utsmyckning i form av blod. Men skit samma. Lastade på honom på lastbilen och åkte hemåt. Kom hem i lagom tid för att Lykkes kalas skulle börja. Pelle och Oliwer tog lastbilen och åkte vidare mot Gamleby för hoppträning medans jag roddade halloweenkalaset med 10 rätt galna och småstimmiga kids.

Lekar, presentöppning, fika, lekar igen och avslutningsvis en lång runda Bus eller Godis!

Jag var helt slut efter den här dagen och mådde nästa illa av trötthet. För grabbarna i Gamleby gick det toppen bra!

Onsdagen tillbringades på jobbet. Jobbar nästan alltid ensam på onsdagar och det är så skönt att bara kunna bre ut mig på alla bänkar, haha. Var väldigt mycket kunder i butiken vilket är väldigt roligt! Buketter och gravsmyckning gick som smör.

Nu har vi tagit lite höstlov. Jag och Lykke har börjat torsdagen i soffan. Det var så länge sedan det hände. Ska mest inte göra någonting idag, vi får se hur det går med det. Men jag har en inflammerad rygg samt två armbågar så jag måste tvinga mig själv att vila.

Lämna ett svar