• Allmänt,  Musik,  YouTube

  +3

  Natten har varit mycket lugn, de har snorats och hostats men ingen bäbis, förbannat :(. Tänk att jag en dag sitter och skriver ut att det lilla korven har kommit ut, och det är liksom typ max 2 veckor kvar tills det, kan ju hända vilken dag som helst, men jag känner mig mycket otålig! Och, älskar Lady Gagas nya:

 • Musik,  YouTube

  Born this way!

  Fruktansvärt bra låt, men som vanligt lustig video, det är väl därför vi älskar dig Lady Gaga! Vaaaarning för lååångt intro!

  Kommentarer inaktiverade för Born this way!
 • Allmänt,  Musik

  Beatles

  Jag har suttit och kollat på Beatles klipp från youtube, vi (jag) som är den yngre generationen förstår inte hur stora de har varit, helt sjukt! Alla nutida pojkband kan ju bara slänga sig i väggen, haha. Jag älskar låten HERE COMES THE SUN !!! The Beatles andra singel, Please Please Me, släpptes 11 februari 1963 och gick rakt in på förstaplatsen på brittiska försäljningslistan. Succésinglarna avlöste sedan varandra, och i januari 1964 gick de för första gången in på den amerikanska Billboard-listan Top Pop Singles Chart. Den 4 april skrev de historia då alla fem singlarna överst på listan var deras, med Can’t Buy Me Love överst – ett…

  Kommentarer inaktiverade för Beatles
 • Allmänt,  Musik

  En fröjd

  Den där färskingen Oskar Linnros, förre detta halva delen av Snook, ja han är ju inte fy skam. Gudars vilken läckerbit, redigt bra musik gör han också. Han kommer nog bli reeedigt stor och känd.

  Kommentarer inaktiverade för En fröjd