Webbplatsens överlägg

back at work

Jo men jag blev ju sjuk. Drog på mig en monsterförkylning med halsont och huvudvärk. Tjejerna ville inte ha någon smeta på jobbet så jag stannade hemma två dagar. Men idag var jag tillbaka och det blev en riktig rivstart. Efter att ha lämnat runt dagens blommogram så fick vi åka på två hämtningar. Sedan tillbaka och öppna upp butiken. Var så stekhett ute så kylan i butiken uppskattades.

Kvällens hoppträning blev inställd men vi ska åka imorgon istället. Så idag blev det lite galoppträning på ridbanan för Lykke.
Oliwer har varit på äventyrsbadet med Elton i 3,5 timma, han kom hem helt rödögd och med huvudvärk. Men de hade haft en så rolig dag där.

Även om det regnat mycket i sommar så var det ett tag sedan nu, det är torrt och jag har fått gå runt trädgården varje kväll för att köra vattenrundan, har ju varit lite bortskämd med det innan pga allt regn. Såhär frodig somnar var det länge sedan vi hade, att gräset är såhär grönt i augusti.

Förra veckan grävde jag upp en japansk lönn. Ganska stor, 1,5-2 meter iaf. Satte den som bebis för ca 4 år sedan. Nu har den iaf fått flytta till ett stort hål i terrassen, men jag vet i tusan om den kommer klara sig. Börjat fälla löv och ser vissen ut… tappar den alla blad nu så finns det faktiskt hopp om att den kan ta sig nästa år. Annars får det bli ett nytt träd där. Älskar färgen när de blir sådär vinröda mot den svarta panelen.

Ny säsong av Morden i Sandhamn och Oliwer är på Coop och köper Salmiakki glass, bra kväll!

Lämna ett svar