Webbplatsens överlägg

September i love you

Höstdeppet har inte kommit igång än eftersom vi har haft en helt fantastisk September so far! Det är mysigt med höst, alla naturens färger och dofter. Men, det är inte mysigt att klatscha runt i leran, blåsten och mörkret i stallet efter jobbet. Så ja delade meningar med hösten.

För ett par veckor sedan var vi på Elin och Karlas 40 årsfest med tema 90/00 talet. Så roligt att få klä ut sig, mer sånna tillfällen.

Dagen efter hade Lykke födelsedagskalas med vännerna här hemma. Ponnyn var också inbjuden så han hämtade jag. Barnen tyckte det var väldigt roligt att Lykkes häst fick vara med

Förra helgen var jag på fotografering på Gränsö Slott och deras Afternoon Tea. Fanny var med och fotade och jag tror nog allt det blev några bra bilder, hon är så duktig.

I tisdags fyllde våran Oliwer 13 år! Helt galet. Nu är han tonåring, våran lilla plutt.


Till middag önskades det pannkakor med glass, grädde och diverse såser till. Han fick en väldigt fin present också som inte har kommit än, men den som väntar på något gott…! I fredags körde vi även familjekalas för våran stora grabb.

Jag jobbade i lördags och det var mycket folk på stan och helt galet med +22 grader och sol ute. Lykke var på kalas på eftermiddagen så jag åkte med Beccis och hennes kids till stallet. Mary är helt galen i hästar och rida, så roligt.

Lykke och jag startade upp söndagen med att åka till stallet. Hon och Elny red sina ponnysar medans jag släppte ut och mockade stallet. Därefter fick Ison bli lite mer korthårig, så skönt när det är gjort.

Efter stallet ilade jag ner till jobbet och band en krans och sedan åkte vi till mamma som även hon fyllt år.

FULLSPÄCKAD vecka framför mig nu, minst sagt. Hoppträning imorgon, PNJ i gamleby på tisdag kväll, därefter ila till People för deras höstevent. Resten av veckan kommer vara fokus TJUSTGALAN och alla blommornoch dekorationer som ska vara till kvällen. Kommer bli en galen men rolig vecka!

Lämna ett svar