• TÄVLING

  Tävling!

  Bloggtorkan kompenserar vi med en tävling, det är ett nytt väggord. Denna gång ett färdigtryckt, precis likadant som vi har i vårat kök! Lämna bara en kommentar till detta inlägg så är du med och tävlar, alla kan vara med såklart. Vinnare utses till helgen. Lycka till!

 • TÄVLING

  Och Vinnaren är!!!

  EVELINA!!! Stort grattis till dig! Lustigt nog så blev det nu så att lappen som drogs (Pelle valde) var min syster som vann ”sis skriver: me too me too (även omoddsen för att jag skulle vinna är fruktansvärt låga)! Men nu är det ju så att eftersom det är min ända och älskade syster så får hon också en :). Så Evelina skicka ett mail till mig på emjon@live.se så fixar vi resten därifrån! Skulle det vara så att Evelina inte hör av sig så går VÄggtexten till andre personen som drogs, Klara!

 • TÄVLING

  Tävling!!!

  Guuuud såååå roligt! Jag ska ha min första tävling här i bloggen, jag är helt lycklig :). Tävlingen gäller en VÄGGTEXT! Du får själv välja vad det ska stå och vilken färg du vill ha det i. Tävlar gör du genom att lägga en kommentar i detta inlägg, så enkelt! Tävlingen avslutas på söndag kväll, Lycka Till! Här följer lite inspiration…