• Allmänt,  Film/TV

  Gahh

  När jag valde skor imorse så valde jag jävligt fel. Eftersom det var helt super bra väder igår så tog jag gympa dojjor idag, för att få en effektivare promenad hem efter jobbet, tvivii fick jag för det var ju helt vitt på backen och därmd ser man inte vart de snorhala fläckarna är och jag vill inte bryta ett ben eller ha någon som skrattar åt mig för att jag ligger som en pajas i asfalten, nej ni. Så jag handlade lite på Coop och sedan traskade jag till Pelles jobb där jag hängde någon timma. Pelle var inte färdigjobbad så jag susade hem i bilen. Väl inne i…

  Kommentarer inaktiverade för Gahh
 • Allmänt,  Film/TV

  Förbaskat

  Ja det blev en ännu en dag med Helen på stan, jag blev ju inte klar med alla inköp iallafall, för vissa är jävligt svårat att köpa till, som till exempel perfektionister, vad köper man till en sådan? Pelle är iväg på Julfest med jobbet så jag har egentid här hemma nu, det ska skrubbas, smörjas, läggas hårinpackning, filas, målas, färgas, ja ni vet allt det där som tillhör en trevlig tjejkväll :). Dessutom, sista delen av ”Morden i Sandhamn” ikväll – gillas!

  Kommentarer inaktiverade för Förbaskat
 • Allmänt,  Film/TV

  Det var länge sedan jag grät…

  …til en film, men sent i eftermiddags så hände det. Samtidigt som Pelle höll på att förbereda kvällens middag så satt jag bredvid i köket och såg filmen  Eight below, jag har sett den flera gånger innan men jag tjuter då varje gång. De är sååå fina hundar (siberian husky) som är med, så hemsk och så lycklig. Jag gråter nästan alltid när det handlar om djur i filmer, Marlow and Me tjöt jag som en gris till. Så vi har käkat middag och glass till efterrätt, nu blir det att kolla tv – Så mycket bättre!

  Kommentarer inaktiverade för Det var länge sedan jag grät…
 • Film/TV

  Om 8 dagar…

  Ja då börjar Desperate Houswives, jag är så förväntansfull ska ni veta, och förmodligen inte ensammen om det? Gänget på Wisteria Lane har dessutom fått en ny hemmafru för säsongen, nämligen Vanessa Williams, känd från bland annat Uglly Betty. Desperate – Tjuvtitt!

 • Allmänt,  Film/TV

  Big Brother

  Jag fick se detta lilla klipp från youtube för första gången förra veckan, det är Big Brother i tyskland, bad i en Jaccuzzi, men något händer… nyfikna? Se det här!

  Kommentarer inaktiverade för Big Brother
 • Allmänt,  Film/TV

  This is it!

  Kanal fem visar ikväll This is it, detta får jag ju inte missa, såg den ju inte på bio, gud vad glad jag blev, så klockan 21.00 på kanal 5, ikväll! En flirt med fansen Det skulle ha blivit tidernas maffigaste konsert. Specialeffekterna, dansarna, rösten och hans speciella moves. Allt fanns där. Det är svårt att tänka sig att popikonen dog bara veckor senare.   This is it Hundratals timmar av repetitioner i april-juni i år ligger till grund för ”This is it”. Vad är det som man får se? En hårt pressad stjärna med stora personliga problem? Känslor? Förväntningarna är förmodligen skyhöga, själv dras jag som en magnet till…

  Kommentarer inaktiverade för This is it!
 • Film/TV

  SATC

  Nu är det dags att bänka sig framför tv:n, och på fredag i biosalongen, skapligt pepp!

  Kommentarer inaktiverade för SATC