Webbplatsens överlägg

Huvudvärk och snart advent

Det är lite lugnare dagar nu. Hade Covid förra VM-veckan och har en sådan eftersläpning på huvudvärk, varje dag. Lykke fick någon slags kraftig infektion i hennes ena öga. Trodde först det var en vagel men fick istället antibiotika som stoppades i ögat. Det är inte rött längre men det inte helt bra ut. Kanske får bli ett samtal till läkaren.

Under höstlovet besökte vi Astrid Lindgrens Värld. Alltid så mysigt att strosa runt där bland alla pumporna.

Som vanligt har det blivit mycket häng i stallet. Försökt rida ut när vädret och tillfälle finns. Lykke har mer och mer börjat ta över Ison. Oliwers intresse är lite svalt just nu (var likadant förra hösten). Men Lykke älskar allt som har med att hänga i stallet att göra.

Förra veckan fick hon testa att hoppträna inne i Gamleby på Ison. Det gick jätte bra även om det gick lite fort stundvis. Det är mycket ponny att hålla i när han får hoppa!

I lördags var på PNJ igen. Lykke fick hoppa en 40 och 50 cm bana. Äntligen fick hon sätta på sig sin *blingbling* outfit. Det gick toppen bra!

Oliwer hoppade sin första 80 cm bana på PNJ och även det gick bra, över förväntan bra och herregud vad den där lilla ponnyn kan hoppa. Syns så tydligt när höjde blir lite högre.

Nu laddar vi om för tävling om två veckor. Lykke ska få starta sin första L:E och Oliwer ska hoppa två klasser efter.

Ikväll har jag tjejerna på jobbet som ska binda kransar. Imorgon ska jag till Werkstan där vi även där kommer binda kransar. Kommer bli mysigt!

Lämna ett svar