Webbplatsens överlägg

Halloween

Nu har det varit sådär galet fullproppade dagar igen. Men jag älskar det. Imorgon är det en hyfsat oplanerad söndag och jag tycker det också kan vara skönt. Tvättmaskinen måste gå varm och prepp för tisdagens Halloween kalas ska fixas.

I torsdags var jag och Lykke på Peoples Rosa Bandet kväll. Vi köpte lotter och fika. Lyssnade på Petra om hennes rörande berättelse om sin bröstcancer.

Fina bilder som Fanny tog på oss ❤️.

I fredags efter jobbet så hämtade jag Lykke. Hon fick byta om till ridbyxor och därefter gjorde jag fejk-sår i ansiktet med latex. Sedan åkte vi iväg mot Gamleby och fredagens lektion.

När lektionen var slut så fick Lykke byta om till Halloween kostymen i bilen. Käka lite och sedan lämnade jag av henne på disco! Jag begav mig vidare mot nästa stall med en hamburgare i handen.

Försökte tvätta den bruna ponnyn och målade sedan honom med hemmagjort blod. Ison min Ison, vad jag älskar denna personliga och snälla ponny.

Lördag morgon och uppe med tuppen. Jag åkte ut mot stallet igen och fick fylla på lite med blodet. Gjorde lite fejk sår här och var. La på ett blodigt lakan. Sedan in i lastbilen och åka vidare mot PNJ i Gamleby. Pelle och barnen var redan där och byggde banan.

Lykke och Ison, eller snarare Blod och Skräck hoppade en 30cm och en 40cm bana. Det gick strålande bra!

Hela familjen var och hejade på vilken Lykke var väldigt glad över! Efter hoppningen tog vi en fika i cafeterian.

Tillbaka och lämna den blodiga ponnyn. Han har förmodligen rullat bort allt blod tills imorgon, vi kan ju hoppas iaf. Fodrat, mockat, städat ur lastbil. Sedan åkte jag och Lykke hemåt med ett stopp i godisaffären.

Till kvällen skulle vi på middag så jag gick och vilade en stund innan, orken och energin var slut.

Lämnade av Lykke hos bästa Nina innan middagen. Sedan vidare ut mot Gertrudsvik där Kristoffer fixat överraskningsmiddag för Elin som fyller år idag!

Mycket trevlig kväll med så god mat och tårta. Så härligt att bara sitta sådär i flera timmar och prata om allt och ingenting. Extra kul att allas respektive var med också.

Hämtade nyss hem en lycklig Lykke. Hon och Nina hade målat och smarrat godis i 4 timmar, wow!

Nu går ögonen snart i kors. Skön söndag imorgon och sedan väntar några dagars jobb och sedan några dagars ledighet med barnen under höstlovet, så mysigt.

Lämna ett svar