Webbplatsens överlägg

Sensommar

Ledsen för långt uppehåll. Skriver ju mest hör för att själv kunna gå tillbaka och kika. Alltid lika spännande och läsa om hur livet såg ut just då.

Vi har haft en kall vår. Jag fyllde 40 år! Blivit firad på många härliga vis. Åkte med tjejerna till Linköping över en helg. Fick en galet fin elcykel av min Pelle och barnen. Åkte till Rättvik med Beccis och Fanny och fick uppleva Albin Lee Meldau på Dalhalla, WOW!

Jag hade även en hejdundrande rolig 40 årsfest! Bjöd in alla mina nära och kära på Tapas och fick låna Beccis och Sackas hus.

Lykke har helt tagit över Deputy Dan. Vi är och tävlar en hel del nu och oftast går det bra och ibland mindre bra. Hon är ju en riktig liten tävlingsspjuver så att lugna ner nerverna efter en mindre lyckad tävling är inte alltid det lättaste. Det blir en del avramlingar också men hon sätter sig alltid upp i sadeln efter, väldigt modig. Dison är lite av en bus och ger man honom ena lillfingret så tar han hela handen och kör lite med henne, hon bli vansinnig. Men för det mesta sköter han sig utmärkt och hon lyckas rodda honom väldigt bra, trots sin korta längd och tunna kropp.

I våras tog Gamleby laget i Div III hem sista vinsten på hemmaplan samt hela seriens vinst vilket ledde till blå gula rosetter, placket och segertäcke. Jag var en stolt lagledare!

Oliwer fyller snart tonåring så han tycker inte det är lika kul att hänga med på allt mamma gör längre. Men ganska ofta ändå, vilket jag är glad för. Han har den här sommaren blivit väldigt förtjust i att fiska, så spöet åker med i tid och otid samt den lilla lådan med alla drag.

I juli månad var ETT STRÅ med i Drakbåtsfestivalen. Vi hade lyckats skrapa ihop ett lag med brudar från olika kanter (det var inte helt enkelt). Vi klädde ut oss till Flower Power och hoppades vi inte skulle komma sist… men tji fick vi för vi kammade hem en tredje plats bland damlagen! Vi var så jäkla synkade och det var så roligt! Det här bara måste vi göra om.


Av mina fina kollegor fick jag i present ett presentkort på en tatuering. Så ja nu under semestern bokade jag en tid, utan att berätta för någon. Bad Alice hänga med mig (var ju lite rädd) och sedan fastnade gadden på armen. Så fin, älskar den.

Tre semesterveckor är snart slut. Sista veckan nu har vi haft helt galet bra väder, vädret innan har det regnat varje dag, men varit varmt. Vi har besökt så många olika badplatser, Toven, Hästhagasjön, Kallbrottet i Mönsterås, Almviks badplats, Hammarsbadet och säkert några fler. När till och med jag badar ja då är det varmt i vattnet.
Många härliga timmar i stallet. Alldeles för mycket av onyttig mat och för många glassar varje dag. Meeting i Aneby, och svampskogen Pelle har primat golvet i gamla uterummet. Så nu ska det spacklas och målas. Därefter sättas in ett kök. När det är klart kommer vårt gamla kök slitas ut. Så då har vi ändå tillgång till det lilla köket. Allting tar sådan tid men kommer bli så bra i slutändan.

Lördagskväll och jag har streckkollat en serie. Så förkyld och halsont som jag inte vill ska bli värre. På måndag är det tillbaka till jobbet igen.

Lämna ett svar