• Allmänt,  Väder

  Dunder och brak

  Det var väl ingen i Västervik som missade att det åskade lite igår kväll? Tror fasiken det åskade i större delen av sverige, Gotland hade noterat under kvälls och nattimmarna registre´rat 30.000 (tusen) blixtar! Pelle och jag släckte alla lampor, drog ut kontakterna och låg i soffan och bara förundrades av att det kunde blinka så mycket, jag var förstås helt rädd medans pelle tycker åskan är ”trevlig”. Men det var allt lite mysigt. Men när slutade det åska egentligen? Det kommer nog bli lite mer åska idag tror jag, ser så ut 😉

  Kommentarer inaktiverade för Dunder och brak
 • Allmänt,  Väder

  Att åka, eller att inte åka?

  På torsdag hade vi tänkt att åka iväg till Öland – Byxelkrok, men, det kanske inte blir så, varför? För att det ska vara totalt pissväder! Och, jag tänker ju inte åka dit för att stänga in mig, då kan man ju lika gärna sitta hemma, för jo vädret ska vara detsamma i Västervik. Att åka eller inte åka? (klart.se & yr.no)  

  Kommentarer inaktiverade för Att åka, eller att inte åka?
 • Allmänt,  Väder

  Skrattretande

  Pelle säger att de som visar oss vilket väder det kommer bli driver bara med oss, och jag börjar tro att det är sant. För när jag nyss var inne och kollade vädret på klart.se så såg det ut såhär: Jag kan då berätta att det just nu är grå himmel och duggar… Ge mig lite bra semesterväder nu då! Idag kommer mammsen hit och vi ska sätta upp hissgardiner som hon har sytt till mig, ska ni få bildbevis på det senare :).

  Kommentarer inaktiverade för Skrattretande
 • Allmänt,  Väder

  Regnet faller

  Nyvaken efter en natt med en massa konstiga drömmar, igen. Jag antar att drömmarna slutar inte vara såhär lustiga föräns ungen är ute… Igår var vi och käkade en smaskig middag hemma hos Michaela och Adde. Vi spelade spel och med nöd och näppe slog Pelle och jag dem i Alias. Vi pratade även salta pinnar, folk som säger lustiga saker vid fel tillfällen och käkade en massa godis! Tack för en en trevlig kväll! Eftersom vädret ser ut som det gör idag så blir det en heldag inomhus, Junior kommer hit om en stund också så de blir trevligt :).

  Kommentarer inaktiverade för Regnet faller
 • Väder

  Tjiihooo!

  Vädret för morgondagen ser ut att bli kanon!!! Varsel for Västervik lørdag 31.07.2010 Morgen kl 6 – kl 12 15° Delvis skyet. Lett bris, 5 m/s fra sørvest. 0 mm nedbør. Dagtid kl 12 – kl 18 20° Delvis skyet. Laber bris, 6 m/s fra sørvest. 0 mm nedbør. Kveld kl 18 – kl 24 24° Klarvær. Lett bris, 4 m/s fra sørvest. 0 mm nedbør.

  Kommentarer inaktiverade för Tjiihooo!
 • Allmänt,  Väder

  Härliga dagar

  Jag fick höra idag att AC:n hade varit igång igår, men att den nu är trasig igen, fick inte ens känna på hur svalt det kan vara i grillen :(. Men den ska ju lagas idag hoppas jag. Igår var vi ute i Tyftingemar, jag red tjockisen Cirkus en sväng och satte mig även upp på Jannis Wella, skaplig skillnad kan jag lovas, från mega tjock ponny barbacka till väldigt stor tunn storhäst, men det var skoj, men oj, man har ju tappat precis varända liten ridmuskel, så gissa, japp här står jag nu idag med träningsvärk, imorgon lär det vara värre, buhu. Vi käkade även gott och spelade spel.…