Webbplatsens överlägg

Med hopp om vår

Ja varje år går vi och önskar oss en lång härlig och lite varm vår. Idag skiner solen och det är plusgrader. Jag har planterat snödroppar, pärlhyacinter och tulpaner i krukorna vid entrén. Men om några dagar kommer det bli snö igen och kallt. Snöskor och broddar kommer därför få sitta kvar under ponnyns hovar. Vi har hunnit med mycket under vintern. Pulkaåkning, tolkat efter Ison, galloperat på fältet (som avslutades med sken mot stallet men allt gick bra) häng på Bondbacken och ett par tävlingar och träningar med Ison.

Julaftonen spenderades hemma hos oss, så mysigt.

Nyårsafton i Tyftingemar. Super trevlig kväll som swishade förbi rasande fort.

Skridskoåkning och korvgrillning!

Firat Mary som fyllt 2 år!

Tagit farväl av Pelles pappa Rolf. Så sorglig men så fin begravning. Nu är dem återförenade, Kerstin och Rolf. Så fint.

Och i helgen var vi i Jönköping och tävlade.

Redan februari och jag är så taggad på månaderna framöver.

Lämna ett svar