Webbplatsens överlägg

Indiansommar

Igår var det 25 grader varmt och en stor sol hela dagen, ljuvligt! Lykke sprang första omgången av VO joggen. Lite smått förkyld och hosta stoppade inte ungen som sprang in på första plats på en tid på 7,05 minuter, så impad av henne!

Bild från Västerviks Tidningen.

Sommaren sprang iväg alldeles för fort och jag känner mig ledsen över de saker som vi inte hann göra. Sorg över att inte haft tiden till att vara i Byxelkrok. Det är svårt att vara borta en längre period när man har en ponny som är mitt i tävlingssäsong. Till nästa sommar hoppas jag vi kan hitta någon som kan hålla igång honom alternativt att vi tar med honom till Öland.

Vi var iaf på årets roligaste och mysigaste meeting på Böda. Vi åkte torsdag fm då resan tar en stund (vissa som var där hade åkt 100 mil). Vädret var omväxlande men varmt. Lykke red två klasser på fredagen och dubbelnollade båda. En L:D på lördagen med ett pet i omhoppningen. En L:C med ackumulator på söndagen. Där rev dem ett hinder men flög över Joker hindret och kom på en fin 8:e placering. På söndagen var det även lotteri där de lottade ut 9 ekipage (som inte blivit placerade i helgen) och dessa 9 fick gå in på banan till häst. De fick fin rosett och täcke! Lykke var en av de lyckliga! Det är så jäkla fint att dem hyllar dessa ungar som försöker och kämpar men är chanslösa mot de mer rutinerade. Tidigare år har de som presterat bäst under helgen fått dessa utmärkelser men nu i år var det alltså annorlunda. Inte ett öga torrt på alla stolta föräldrar när dessa 9 ekipage fick inta banan.

Medans jag hade semester och var på Böda så roddade tjejerna på jobbet med ett fantastiskt och rätt stort bröllop. Det var mycket dekorationer, bröllopsbåge och logistisk som skulle funka och tjejerna löste det galant! Grabbarna var mer än nöjda över alla blomsterhav under dagen och kvällen.

Screenshot

Årets kräftskiva har gått av stapeln och faktiskt den 23:e i ordningen, galet att jag har anordnat så många och det har blivit en fin tradition med alla fina vänner.

Oliwer min fina kille som snart blir 13 år och tonåren börjar. Från att ha gått på mellanstadiet i mjukisar till att vara mycket kräsen med vad man ska klä sig i. Börjat 7:an med en grymt bra klass och vad som verkar vara en fantastisk lärare. Så glada att vi valda Alpha skolan.

Nu sitter jag på People och får en helt ny hårfärg, någon jag aldrig haft tidigare så detta blir så spännande! Återkommer!

Lämna ett svar