Webbplatsens överlägg

Albin Lee Meldau

Veckan som gått har bestått med lite av varje. Vädret har varit upp och ner och det kanske har varit den kallaste sommaren på länge. Man känner sig snuvad och ser inte alls fram mot de mysiga hästkläderna. Jobbade några dagar i början av veckan och eftermiddagarna hängde vi i stallet. I måndags var vi på hoppträning i Målserum. Så jäkla kul att Oliwer lär sig väldigt mycket på bara en träning. Det svåra just nu är att svänga den alldeles för pigga ponnyn. 3 race gjorde han längs långsidorna innan han lugnade ner sig en smula. Oliwer har inte en chans… men övning ger färdighet.


Igår hoppade vi hemma på banan och när det var dags att rida banan (med en svår sväng) så sprack det. Han bröt ihop och kom igen tre gånger och satte sedan hela banan två gånger i rad. Så bra ridet!

I onsdags lämnade vi den minsta och blev upplockade av Jim och Fanny för en tur till Öland.
Ett lunchstopp i Färjestaden innan vi åkte vidare till Borgholm. Vädret var för en gång skull varmt och vi käkade glass, strosade, fikade och hängde på en filt i parken. Fanny tog några väldigt fina bilder som jag tror lätt skulle platsa i en Levis 501 reklam.


Vi åkte sedan ut till ruinen. Hade tur och fick ett bord på restaurangen då det väntades en snabb regnskur. Efteråt klev vi in och tog en kaffe och satt i solen innan vi entrade innanför murarna.


De där två timmarna som Albin spelade var MAGISKA! Förra året var vi i Söderköping och såg honom med en publik på max 200 personer. Det var så intimt och fint. Nu var det tryck! När han sjöng Mamma så grät jag nästan.


Det var definitivt inte sista gången jag såg den här killen spela, det ska bli en tradition.

Tack mina fina för en av sommarens bästa dagar.

Lämna ett svar