Webbplatsens överlägg

Mission Impossible och Idioter

Gårdagen ägnade jag åt att måla. Ja vi var i stallet också men stod väldans många timmar med penseln i handen och en ljudbok i lurarna. Fortsatte imorse och nu måste jag tvätta resterande delen av huset innan jag kan lägga på nu färg.

Idag på förmiddagen åkte jag och kidsen mot stallet. Stannade till vid Ingo för att tanka. Det är alltid kö där. Så när vi står i kön kommer det en bil och bara seglar förbi alla. Ställer sig på andra sidan stationen. När jag ser att en bil är på väg att bli färdig så kör jag fram mot pumpen, samtidigt kör den vita audin också fram och parkerar så fint framför pumpen. Jag kliver ut och säger att jag visst var före henne och att det är kö. Hon typ ignorerade mig så jag fick säga det högre. Hon såg ingen kö och jag ska bara tanka för en hundring. SPELAR INGEN ROLL DET VAR MIN TUR!!! Nu är jag helt svinlack!! Hon fortsätter ignorera mig och jag säger IDIOT högt!

Hade hon bara sagt ja ursäkta jag visste inte att det var kö och flyttat på sig så hade jag inte reagerat alls. Alla kan göra fel, men det där beteendet ”här ska jag fram och skiter i alla andra” det kan jag bli jävligt lack på!

Väl i stallet red kidsen varsin ponny. Lykke var så himla glad att hon kunde rida Candy idag, som hon längtat efter att få galoppera.


Efter stallet blev det lunch och lite mer målning innan vi lämnade av Lykke hos Beccis. Mitt i Åakvädret så klev vi in på biografen och såg den senaste Mission Impossible filmen. 2,45 lång men kändes som 1,5 timma. Som alltid är dessa filmer riktigt bra!

Imorgon åker vi in till Målserum och tävlar en klass, kul!

Lämna ett svar