Webbplatsens överlägg

Meeting

Idag blev det äntligen klart. Stått på reservlistan i så många veckor då klasserna varit fulla. Men så i dagarna har Oliwer kommit med i 3 stycken och då packar vi nästa vecka hästlastbilen och åker på meeting på Böda. Hoppas vädergudarna är med oss. När vi var i Aneby så var det ju 7-8 grader på natten (vilket är helt sjukt i juli månad) så vi hoppas på lite varmare än så.

I lördags träffade jag tjejerna för en middag ute på Guldkant. Vi hade så trevligt och jag avrundade kvällen hyfsat tidigt. Har haft en rätt tuff jourvecka och har jour även denna vecka och det har inte börjat lugnt. Jobbigast är när man får åka iväg på natten, har så svårt att somna om efteråt. Men det händer inte så ofta.

På söndagen åkte vi till skogen och plockade kantareller, och ett Dovhjorts horn (som fasters hund gärna ville ha).


Igår röjde jag hemma på gården. Det tycks alltid bli kaos på infarten. Därefter packade jag ungarna och åkte till stallet. Vi gjorde i ordning Ison och åkte till Målserum på hoppträning.


Denna vecka blir det en full arbetsvecka. Så roligt när det dragit igång igen såhär i slutet av sommaren. Första leveransen med fin fina grejer har anlänt och Alice skulle börja packa upp dem idag.

Lämna ett svar