Webbplatsens överlägg

Födelsedagskalas

Min födelsedag i tisdags och nu är det sista året innan man kliver över på fyran. Galet. Blev firad på jobbet. Hämtade ungar och vi käkade Max innan vi åkte ut till stallet. Köpte med fika och Oliwer red ute i vårvädret.

Till kvällen gick vi till Mocca Deli och käkade smarr! Fick ett par nya AirPods av min fina man ❤️. Min gamla har hängt på sista versen ett tag nu och jag använder ju dem dagligen så blev verkligen så glad att jag fick ett par nya.

I onsdags skulle jag haft en semesterdag men det var sjukdom på jobbet så jag fick jobba istället. En torsdag i butiken och ett par timmar på fredagen innan jag tog helg.

Jag och barnen åkte till klättercentret. Vi var helt ensamma där vilket var sjukt nice. Kidsen kunde springa runt och busa.

Lördagen började med en morgon i stallet. O och jag åkte därefter på en hämtning och sedan städade jag huset. Till eftermiddagen åkte vi på dubbel-kalas hemma hos Beccis. Sacka har dykt år och så även jag. Vi käkade smarriga våfflor och hade det så trevligt. Fina presentkort fick jag ❤️.

Nu blir det film och en påse godis!

Lämna ett svar