Webbplatsens överlägg

Påsklov

Vilket väder vi fick under påsken, lycka!

Lämnade av en söt påskkärring i skolan på torsdags morgonen. Beccis hämtade sedan när skolan slutade och sminkade grynen till söta harar och sedan var det påskparad på stan.

Vi hade mys på jobbet och käkade räksmörgås, godis och vaniljbullar. Full rulle och en leverans som kom helt galet sent men det hela löste sig ändå.

Fredagen kom. Jag gjorde stallet tidigt och sedan åkte P iväg på den årliga frisbee golfen. Jag och Lykke var och handlade samt fixade hemma. Till kvällen lämnade jag av henne hos sin moster och så hade jag tjejmiddag här hemma ❤️.

Lördagsmorgonen var seg eftersom man kom i säng rätt sent. Men vi hade så trevligt! En dag i butiken och full rulle från öppning till stängning. När jag slutat åkte jag till slottsholmen och lämnade av en stor bordsdekoration som var beställd. Så roligt att få göra sånna dekorationer.

Jag och Oliwer gjorde stallet på eftermiddagen och det är så roligt att han och Ison verkligen börjat hitta varandra. P hade gjort smashed burgers till middag, älskar!

Söndagen började jag och O i stallet. Släppte ut hästarna och han tog sig en morgonjogg på Ison.

Vidare hem för att käka en snabb frukost innan vi åkte ut mot stugan. Sacka och Pelle satte upp nytt staket åt mamma. Vi käkade smarrig lasagne och tillhörande fika på altanen. Stor ☀️ och jag hade kunnat legat kvar där länge. Men, ett efterlängtat pyjamasparty skulle roddas med innan alla kidsen kom.

Lykke gjorde små lappar och vi ställde i ordning en kiosk. Planerade lekar och förberedde. Ungarna kom och 2,5 timma senare gick de hem igen efter ett mycket lyckat pyjamasparty!

Annandag påsk. Sov faktiskt nästan till åtta, ibland får man unna sig. Därefter en snabb kaffe och på med kläder för att ge mig ut i trädgården med en ljudbok i lurarna. Krattat löv och rensat ogräs. Klippt ner det som är dött och börjat försöka få ordning på all skit som ligger och dräller överallt. Jag har längtat efter den här dagen. Mår så bra av att vara i trädgården och röja.

Efter lunch åkte vi ut till ett soligt Tyftingemar. Fyllde upp badkaren med vatten. Tog in hästarna och red iväg på en långtur. Oliwer, Elliot, Janni och jag.

Pelle hade fixat grillat med potatisgratäng till middag, så jäkla gott! Elliot hängde med och grabbarna har sleepover här hemma.

Kortvecka, påsklov och en del semesterdagar väntar den här veckan. Och en födelsedag imorgon. Vilken vecka 🥳.

Lämna ett svar