Webbplatsens överlägg

Påskvecka

Men vad fort helgen sprang iväg…

I fredags var det i vanlig ordning ridning. Lykke hade Lilla Q och det gick strålande bra.

I lördags började jag morgonen med att fodra och släppa ut hästarna. Därefter hem och så storstädade jag huset på förmiddagen. Alltså vilken skillnad det är nu när det är dubbelt så stort 🙈. Tog lite längre tid. På eftermiddagen kom Beccis med familj hit och vi fikade. Till kvällen åkte jag och Lykke hem till mamma för att fira Inger som fyllt år och gått i pension! Mamma lagar alltid svingod mat och jag fixade efterrätten. Den blev också väldigt smarrig faktiskt.

Söndagsförmiddagen började jag slipa det skåp som jag för längesedan köpt på återbruket. Slipade och målade, idag tänkte jag färdigställa det och så får vi se om det passar bra i hallen eller inte. Pelle gillar inte skåpet 🙈. Runt lunch packade vi bilen full med grill-smask och åkte ut till Tyftingemar. Jag fodrade hästarna lunch medan grabbarna fixade grillen. Sedan satt vi placerade på Martin och Jannis framsida i flera timmar. Alltså så jäkla underbart väder och helt i lä. Oliwer och Elliot gjorde i ordning ponnysarna och tog en repa ute i skogen med dem efter vi käkat.

På sen eftermiddagen gick solen i moln och jag gjorde stallet lite snabbt innan jag rullade hemåt och mot People. Beccis fixade mitt hår och jag blev så nöjd!! Hon är bäst ❤️.

Skillnaden är ju enorm! Tack bästa!

Idag är en ledig dag. Jag har putsat fönster och planterat om lite växter. När barnen slutar skolan hämtar jag upp dem och vi åker vidare mot stallet.

Veckan som följer blir det fullt ös på jobbet. Påsk innebär hög försäljning och vi har alltid lite extra roligt under högtiderna 🐣 .

Lämna ett svar