Webbplatsens överlägg

Barnens rum är färdiga!

Sedan ett par veckor tillbaka så har barnen bott i sina nya rum ❤️. De är så fina och barnen trivs väldigt bra i dem. Lykke har fått från första natten lärt sig somna själv vilket gick över förväntan. Den gamla växasängen har blivit utbytt till en 120 säng med hotellkudde. Nu sover hon riktigt gott.

Oliwer har fått en 140 säng nu och en massa kuddar. Tyngdtäcket fick hänga med och han sover så himla bra med det (tips!). Tvn och datorn ska förflyttas in så småningom också.

Pelle har sågat upp väggen mellan gamla och nya delen uppe. Den gamla trappan ska tas bort, hålet täckas, furugolv ska på och ett staket till höger ska sättas dit.

Nästa steg hoppas jag är de stora fönstren ut mot vägen, har önskat mig det i födelsedagspresent 🙏🏼.

I fredags red Lykkot ridlektion igen, denna gång med Lilla Q. Han testade henne lite i början av lektionen men hon dundrade i med benen i magen och tillslut gav han upp och körde på hela lektionen ❤️.

Oliwer och Ison har riktigt bra flow nu, hoppas så det håller i sig. Ingen avramling på tre veckor och det känns som vi har kommit på lite knep för att undvika överskottsenergin och bockningarna. Hoppas verkligen det håller i sig 🙏🏼.

Idag kryper jag till sängs lite tidigare. Hade tänkt dra en vecka och måla mina stolar men jag har förbannat ont i magen så jag skjuter på det en stund.

Lämna ett svar