Webbplatsens överlägg

Hundvakt

Vi har en lugnare vecka på jobbet nu. Jag har idag varit i Linköping med blomsterbilen och fått en GPS puck installerad.

I tisdags var jag och hämtade Märta eftersom familjen åkte till Kanarieöarna. En liten och väldigt enkel hund men en ganska stor omställning för våran familj som inte tidigare haft hund. Lilla Märta sover mest, vill helst inte gå ut när det är snö och ganska många olyckor händer inne. Men det är ju en valp, och hon är så jäkla mysig! Vill helst sova under täcket och snarkar som en fullvuxen karl! Sover hela nätterna men får hon syn och sniff på katten så är det kört. Det är en väldigt bra prövning detta för våran familj eftersom några av oss i familjen väldigt gärna kan tänka oss en hund i framtiden.

Imorgon är jag tillbaka i butiken igen, Märta med ❤️. Till helgen ska jag på tjejmiddag och en ledig helg väntar. Ska bli både mysigt och trevligt.

Lämna ett svar