Webbplatsens överlägg

Första mars

Äntligen en vårmånad, sol och plusgrader, för några dagar iaf. Sportlovsveckan gick rasande fort. På lördagen åkte vi tidigt till Gamleby. Lykke skulle vara med på PNJ med Lilla Q.

Grabbarna byggde bana och vi gjorde ordning Lilla Q. Disney schabrak, glitter, flätor och rosetter. Vi gick sedan banan och Lykke kunde den direkt, impad! Sedan fick hon rida fram.

Han var pigg och ville gärna hoppa. I galopp drog han iväg på framhoppningen så Lykke fick säga till honom att ta det lugnt. När det var Lykkes tur att rida banan så sa jag till henne att försöka ta den i trav, vilket hon lyckades ganska bra med, lite galopp emellanåt. Några hinder tyckte Lilla Q var lite läskiga så han tog i rejält och Lykke flög fram på halsen…

Men hon återfick balansen och fortsatte rida banan, så så duktiga! Den där lilla ponnyn och Lykke är som gjorda för varandra, vill ha! ❤️.

Rosett blev det 💙.

På eftermiddagen åkte jag och kidsen och såg Grannen Måns i Ankarsrum. Lykke var så extremt taggad! Det var bra drag och alla barnen stod längst fram och sjöng med i låtarna. Efteråt fick man fotas och det ville hon ju såklart ❤️.

Efteråt lämnade jag av Lykkot hos beccis för en sleepover. Jag och P samt Jim och Fanny gick och tog en bowling samt mat efteråt på Mocca Deli. Så trevlig kväll och jag saknar att hänga mer mina älsklingar ❣️.

Jobbveckan har rullat på. Imorgon jobbar jag ett 10 timmars pass, det kommer snitt och det är lite binderier kvar att göra. Sedan hem och förbereda inför fredagen, då är det fina Kerstins begravning 💔.

Lämna ett svar