Webbplatsens överlägg

Sportlov!

Sportlovsvecka vilket innebär att man ska umgås så mycket som möjligt med sina barn samt göra så många aktiviteter man bara kan. Vår första lovdag har vi gjort precis det. Jag har hängt med barnen hela dagen. Vi har målat, lagat mat, städat, rensat Oliwers rum samt satt ihop möbler. Vi har umgåtts och vi har utövat aktiviteter, på vårat vis. Är alltid sån jävla press varenda gång ett lov kommer. Då kan föräldrar hej vilt vara lediga från sina jobb och aktiviteterna är oändliga. För oss föräldrar som inte kan vara lediga en hel vecka så innebär det alltid en dyft av dåligt samvete. Finns säkert några som håller med?

Jag tog mitt första premiärbad igår och kidsen fick göra det idag.

Jag har hela helgen lutat golv och trappa, två gånger. Idag la jag på hårdvaxolja och trodde det nu skulle vara klart… men trappan behöver ett lager till.

Skruvat ihop en stor Bestå som ska stå i hallen och rymma skor. Nu behövs en mindre garderob bredvid samt någon form av hatthylla samt en liten hylla att lägga nycklar på. O har ikväll satt upp den tunga Bestån på väggen då den också ska fungera som en sittbänk.

För ganska länge sedan köpte jag små kristallampor på Återbruket. O har bytt sladd samt sprejat kåpan svart. De blev så himla fina inne på nya badrummet ❤️.

Efter en enkel vodkapasta till middag så fortsatte jag och barnen att umgås och utöva aktivitet, vi åkte till stallet. Lykke lekte med bästisen Elny och Oliwer red och hoppade idag. I veckan som gick red han lektion för Moa och det gick strålande bra, så även idag!

Imorgon väntar en kortare arbetsdag och innan jag sluter de här trötta ögonen så ska vi se Husdrömmar.

Lämna ett svar