Webbplatsens överlägg

Det ljusnar

Även om vädret är till och från och mestadels rätt från så ljusnar det ju faktiskt, det går åt rätt håll. Snödropparna har kommit och det finns väl ingenting i världen som ger så mycket hopp som just en snödroppe!

Förra veckan var jag och min Fanny på Gynning&Berg i Linköping. Så jäkla roligt och det var en enda lång skrattfest. Min älskade Fanny, åh vad jag har hittat min person i livet ❤️.

Dagarna har fyllts med jobb, familjemys och stallet. En middag med tjejerna i lördags på Pink Bistro som var alldeles förträffligt trevligt.

Listerna har P målat och satt upp på övervåningen. Sacka har varit här och fixat all belysning ❤️❤️❤️. DET ÄR SÅ FINT! Lut och lack har kommit så jag ska i helgen behandla golvet och trappan. Därefter så ja lite smådetaljer kvar och sedan ska det möbleras i barnens rum 👏🏼👏🏼👏🏼.

En Alla ❤️ Dag har vi avverkat på jobbet. Rekordfin kassa och galet mycket blommogram. Det känns så bra nu när det varit lite dystert under lågkonjunkturen. Bästa tjejerna har jag också som jobbar och gör sitt bästa ❤️.

Blev en långdag på jobbet idag och imorgon vankas det ett besök till kiropraktorn igen och därefter en dag i butiken. Jag älskar mitt jobb!

Lämna ett svar