Webbplatsens överlägg

Julafton 2022

Barnen vaknade tidigt, såklart. Lykke sprang ner och fanns två klappar utanför dörren som tomten hade lämnat. Kidsen slet upp dem galet fort.

Jag gjorde mig i ordning och promenerade till jobbet. Det var ganska lugnt tyckte jag under mina timmar. Blev ändå bra kassa för de kunder som handlar köper mycket. Började rensa bort julen från skylten. Så jäkla skönt att komma tillbaka på tisdag och julen är borta.

Vid ett promenerade jag bort till mamma med en julgrupp i ena handen och en hemmagjord saffransglass i den andra. Mötte upp familjen och drack årets första glögg. Sedan vankades det mat, Wallenbergare med potatismos, så gott! Vi äter ju inte julmat…

Kalle Anka, paketöppning, en nap på soffan, grönt och skinksmörgås och ett avslutande av julklappasspelet. En alldeles helt lagom och bra julafton. Så nöjd, så nöjda barn ❤️.

Lämna ett svar