Webbplatsens överlägg

Julvecka

Nu sliter alla florister där ute i butikerna kan jag lova, så även vi. Nästan 30 timmar på 3 dagar, men vad gör det när det är så jäkla skoj! Ganska ofta är det faktiskt bra att ha ett överflöd av dopaminer. 3 arbetsdagar kvar innan ett par dagars ledighet.

I söndags åkte vi med barnen på klubbhoppning i Målserum. Vi gick banan och gjorde i ordning Ison. Lykke var sjukt peppad utåt och Oliwer var nervös. Bombana med Lykke och jag sprang med, de gick strålande! Lykke var så himla glad efteråt ❤️. Ison skötte sig exemplariskt.

Oliwer hoppade sedan upp och värde igång honom samt tog några skutt. Jag såg direkt att Ison var taggad och aningen stark. Väl inne på banan gick det som en dans. Jag sa till honom innan att går det för fort så bryr av till trav mellan hindren. Det gick lite fort ibland men var under kontroll. Så grymt stolt över den där grabben och hans resa! Rosett på vägen ut och jag mötte en kille med världens största leende! ”Det här vill jag göra om!” ❤️

Här hemma står bygget still nu. Vi väntar på golvet som är försenat…

Lämna ett svar