Webbplatsens överlägg

Kräks, Nyårsafton och löften

Ett par dagar efter julafton så kom maginfluensan till oss. Lykke började och Oliwer därefter. Pelle och jag fick bara den psykiska kräksjukan och jag kan säga att den är nästan lika jobbig! I 6 dagar hade jag illamående och ont i magen. Var likadant förra gången barnen hade kräksjukan.

Nyårsafton kom ✨. Vi firade här hemma med våra bästa vänner. Gud vad jag saknat dem ❤️. Kycklingrullader och risotto, glittrig efterrätt och spel. Lykke väcktes (hon skulle bara vila en stund på soffan) och vi gick ut och kollade på fyrverkerierna.

Inga nyårslöften lovades. I flera år hade jag som löfte vid varje nyår, att bli gravid. Sista gången jag önskade det var nyåret 2015 och vi var ute på Tyftingemar. 19 dagar senare gjorde vi IVF och 9 månader senare kom våran lycka nummer två, Lykke ❤️.

Beccis och Sacka tog igår med sig kidsen till Yoump i Linköping. Vilket roligt ställe det är för barnen. Sist vi var där så hoppade jag själv ganska mycket också 😅.

Snart väntar flera dagars ledighet. Jag ska följa med Lykke på playdate, det blir biobesök, häng i stallet och hopptävling på söndag.

Lämna ett svar