Webbplatsens överlägg

Blir en nap

Igår åkte jag och O ut till ett svin kallt Tyftingemar. Senaste dagarna har varit extremt kalla. När vi tog av Ison sitt täcke så reste sig pälsen, det har jag aldrig sett tidigare. Lilla vän ❤️. På med sadel och varmt ländtäcke. O har varit så jäkla duktig i sin ridning senaste veckorna, stora framsteg och det märks att de litar på varandra.

Imorgon åker vi på Klubbhoppning, så taggade!

När vi kom hem så var syskonen Jonsson här för en sleepover. Mary har varit ganska gnällig och ville mest bli buren hela tiden. Jag gick och la mig med henne i stora sängen runt sju. Sedan låg jag där tills vi gick upp runt halv åtta. Hon har vaknat ett tiotal gånger inatt och jag är ganska mör 🙈. Det blir en nap senare idag.

Lorentz och Mary ville sova ihop ❤️

När kidsen har blivit hämtade så har vi mycket att göra. Jag och L måste ner på stan och prova ut nya bågar. Hennes synfel har ju blivit bättre så nya glas behövs.

Hästen är bara halvklippt så det ska jag försöka ro i hamn idag. Min klippmaskin fungerade inte som den skulle sist så jag har fått stå med en minitrimmer. Det tar väldigt lång tid och blir randigt, men det är ju redan påbörjat så måste avsluta iaf.

Lämna ett svar