Webbplatsens överlägg

Sjukdomstider

Nej jag klarade mig inte. Fick feber (som jag inte haft på flera år) och var rätt risig i ett dygn. Sedan släppte det mer och mer. Nu dras jag med en lättare förkylning och hosta. Lykke mår bra men P har blivit sjuk han med. Oliwer har klarat sig, än så länge.

I lördags var det dags för Lykke att rida Luciatåg i Gamleby. Showen innan tåget var så bra, jag blev positivt överraskad! Alla är så jäkla gulliga och trevliga på ridskolan i Gamleby, väldigt bra gemenskap!

Tänk att få ha varit med i sitt första ridande luciatåg när man är 6 år gammal, hon var så stolt ❤️.

Jag var med första gången när jag var 9 år. Fick en ponny som hette Jackson. Alla ville ha den där söta B-ponnyn men jag fick honom, lyckan var total! Sedan blev det ett X antal luciatåg efter det och de var lika mysigt varje gång.

Julfest hos Svensk Hemleverans i lördags. Det var väldigt god mat och tillhörande eftis, ostkaka, i love! O och jag promenerade hem hyfsat tidigt vilket var skönt för jag kände att veckans förkylning varit tung.

Hoppade in och jobbade ikväll, sjukhusgänget fick ställas in förra veckan så flyttade dem tills idag. Och imorgon är jag tillbaka på jobbet igen efter några dagars ledighet.

Lämna ett svar