Webbplatsens överlägg

Ledig helg och fars dag ❤️

Den här veckan har jag och Terese gjort mycket binderier till begravning. Tror vi landade på sammanlagt 9 begravning under veckan, då går det åt lite blommor men oj vad roligt jag tycker mitt jobb är. Att få skapa något vackert till någon älskad som inte finns med oss längre, det är fint.

Kvällarna har vi tillbringat i stallet. Jag och Oliwer har ridit ut. Lykke har hoppat lite skutt i ridhuset och ja jag hann inte med att rida den här veckan utan longerade bara.

I fredags hade vi ett försenat kalas för P. Lagade smarrig risotto med trattkantareller och mycket vitt vin samt parmesan, inget kan gå fel där.

På lördagsmorgonen red Oliwer och jag ut i skogen på varsin ponny. Fick börja klä av mig under ridturen för det var galet varmt!

När vi kom hem så tog jag en promenad med Lykke. +18 grader den 12/11 känns helt lustigt. Men jag klagar inte, så jäkla underbart!

När det var sen eftermiddag så åkte jag till jobbet och avverkade några timmar inför Fars Dag. Förra året var det väldigt mycket eftersom det var pandemi men det här året var det inte långt ifrån samma ändå, så roligt.

Söndagsmorgonen packade vi in oss tidigt i bilen. Lämnade Lykke hos kusinerna och styrde bilen mot IKEA. Vi gick runt bland alla köksdetaljer och bestämde oss ganska snabbt för vad vi skulle ha. Själva köket var redan uppritat. Vi fick sätta oss med en tjej som hjälpte oss med ritningen så den blev komplett och sedan beställdes köket. Från att ha velat mellan vitt, beige och svart så blev det istället ett träfärgat, SINARP. Så fint!!

Det är långt kvar tills köket är den delen som kommer sättas på plats men nu är det iaf beställt. Nu ska vi hitta en fläkt, en blandare, en vinkyl samt ett vitrinskåp också.

Väl hemma hämtade vi Lykke och på med ridkläderna och vidare till Gamleby för lektion. Kommande söndagar så ska Lykke träna inför Luciatåget, hon är as peppad!

Lektionen blev med Jack och idag teamade dem väldigt bra tillsammans. Så imponerad av den där lilla tjejen som rider D-ponny så galant 🧡

Lämna ett svar