Webbplatsens överlägg

1:a advent 🕯️

Veckorna har sprungit på alldeles för fort. Det händer så mycket på alla plan i livet just nu. Renoveringen fortsätter och äntligen har målarna börjat 🙏🏼. Först ska allt spacklas, och det är inte så lite. Slipas, kanske spackla igen och sedan ett antal lager färg på. Därefter kommer trappan sättas dit samt golv på nya övervåningen. Deadline var jul. Men eftersom målningen skjutits på i drygt tre veckor nu så kommer det nog inte ske. Jag är så himla ledsen för det. Hade så gärna velat ha barnens rum klara till julafton, vilken klapp liksom!

På jobbet har det varit fullt ös de senaste två veckorna. Mycket binderier, kunder i butiken och flera olika event på eftermiddagar och kvällar. Så roligt att så många nya kunder har hittat till oss ❤️.

Stallet på eftermiddagarna och kvällarna. Vi skulle åkt på Klubbhoppning i Målserum men det kom ju 1/2 meter snö på ett dygn så det var bara att ställa in.

Vi har såklart bakat saffransbullar!

Igår så åkte vi från jobbet till Norrköping. Checkade in på hotellet och tog en promenad bort till Magnoliasalen. Ett par glas prosecco och lite mingel innan vi satte oss till bords. Sedan var det dags att käka från ett maffigt julbord! Jag är inte så förtjust i den maten men detta var riktigt gott. Lotteri under kvällen och det delades ut så många fina vinster, bland annat resepresentkort på 10.000:- men jag vann ju såklart inte 🙈. Efter dessert och kaffe blev det dans till ett liveband. Är så glad för att de nyinköpta klackskorna inte gjorde ett dugg ont på mina fötter. Vi dansade och dansade och hade det super trevligt!

Vaknade upp med en lätt huvudvärk. Vi käkade en god frukost och åkte sedan hemåt igen. Tycker alltid det är så skönt att komma hem. P höll igång och såga upp hålet mellan nya och gamla delen. Det blev så bra! Därefter sattes det upp plast med en dragkedja. Jag började omedelbart flytta över kläder till den gamla hallen! Äntligen slipper man skena utomhus för att komma till den delen.

Efter lunch åkte Pelle och Lykke till gamleby för luciaträning medans jag och Oliwer åkte ut till Ison. Därefter åkte vi också till Gamleby för att Lykke skulle rida lektion. Förra veckan blev hon ju avkastad. Ja hon föll inte av eller gled av, den tjuriga ponnyn gjorde en bockserie så hon gjorde en volt och flög in i sargen. Idag fick hon trygga Skuggan och allt gick kanonbra. Hon är en riktig liten tuffing den där sexåringen ❤️.

Imorgon väntar en ”ledig” dag och jag har as mycket på min todo lista. Sista gången på dansen för Lykke och vi ska få gå på dansuppvisning 💃🏻🥰.

Lämna ett svar