Webbplatsens överlägg

Lovet som tog slut

Jag tror barnen har haft en kalashärlig vecka. Det är det viktigaste när ett lov passerat. I fredags besökte vi ALV tillsammans med Janni, Elliot och Elny. Som vanligt ordentligt påpälsade eftersom det alltid är kallt på Astrid Lindgrens värld. Vi plöjde igenom 3 teatrar och gjorde en hel del däremellan. Så fantastiskt mysig dag ❤️.

På vägen hem gjorde vi stallet innan det var dags för fredagsmys i soffan. Lykke rörde knappt popcornen utan somnade efter en fullspäckad dag. På lördagen gjorde jag stallet på morgonen och sedan en arbetsdag i butiken. Hämtade Lorentz på vägen hem och sedan Lykke. Vi åkte till kyrkogården för att tända ljus hos min mormor/morfar samt farmor/farfar. Det var så mycket folk! Kyrkan var där och bjöd på korv samt godis. Barnen fick måla på stenar. Väldigt mysigt faktiskt.

Vi åkte sedan ut till pappa på stugan också ❤️.

Väl hemma så lekte barnen ett par timmar medans jag försökte städa av lite hemma. Blir så snabbt stökigt när man bor på en liten yta.

Till kvällen åkte vi till Myrvägen och hängde med bästisarna. Hemlagad pizza och ett glas vin. Kunde inte haft ett bättre avslut på en jäkligt bra höstlovsvecka 🍂.

Lämna ett svar