Webbplatsens överlägg

Höstlovsledig

2 dagars ledighet som såklart är fullspäckade. Idag gjorde vi stallet tidigt. Elliot skulle egentligen hoppat Ison men han fick åka akut in till tandläkaren. Så Oliwer fick köra istället. Om det gick bra? Det gick så jäkla bra!! 👏🏼.

Efter att ha hoppat lite ströhinder så blev det en bana på 50-60 cm. De gjorde det så bra och jag är så stolt över dem. Att Ison börjat lyssna mer på Oliwer och rusar inte iväg. Att Oliwer börjat lita mer på Ison att han faktiskt inte ska springa iväg eller bocka.

Lykke var såklart med hon också men hon hängde med Elny. Igår när jag kom hem så satte vi oss vid bordet, order från Lykke. Hon tog fram papper och penna och bad mig säga ord som hon skulle skriva. Sen skrev hon dem, helt galet! Vi har inte tragglat speciellt mycket men uppmuntrat. Hon har ju alltid tyckt om bokstäver så nu börjar skrivandet komma, så duktig ❤️.

Idag sk Lykke rida igen efter den missade lektionen i söndags. Det blir tillsammans med Elny vilket dem tycker är riktigt roligt såklart 👭🏻.

Lämna ett svar