Webbplatsens överlägg

Barnens första höstlovsdag

Höstlovet har börjat och jag har haft en ledig dag med dem, och vilken dag det blev!

När jag lämnat över jourtelefonen så åkte vi ut till stallet. Ison fick vaccin idag. Kidsen busade runt med Elliot och Elny.

Vi åkte hem och tog en lättare lunch innan vi åkte vidare mot ishallen för att ta ett par timmar på Allmänhetens åkning.

Barnen tycker verkligen att det är vrålskoj att åka skridskor. Tiden sprang på fort och fötterna värkte, men ingen klagade.

Vi åkte hemåt och tog en bullfika. Barnen chillade och jag passade på att städa av vårt lilla hus. Åkte och handlade och sedan en tacotårta till middag. Lykke och jag åkte till dansen och idag fick vi se ett litet Halloween uppträdande, så roligt och super gulligt!

Sedan var det dags, de den väntat på hela dagen. Oliwer, Lykke, Elliot, Elny, Adrian och Alve spökade ut sig och gick bus eller godis i kvarteret. Drygt 1 timma senare kom dem tillbaka med säkert 3 kilo godis som delades upp.

Oliwer är han i det svarta håret och Lykke är den lilla djävulen 🎃 .

Barnen är galet nöjda efter en bra dag och jag andas nu också ut. Imorgon och onsdag väntar jobb innan vi har ett par dagar ledigt höstlov tillsammans igen.

Lämna ett svar