Webbplatsens överlägg

Första lussekatten

Veckan har rullat på. Målarna lyser med sin frånvaro men de har goda skäl till att inte vara här, de har fått covid. Så vi får snällt vänta tills de tillfrisknat.

Vardagarna har blandats med jobb och stall. I måndags red jag och Oliwer ut i skogen på varsin B-ponny. Inte en kroppsdel var torr när vi kom tillbaka 🙈. Men, vi hade mycket kläder på oss och det var iaf inte kallt. Väldigt mysigt att vi kan rida ut ihop.

Har fotat gravsmyckning och lämnat ut till begravningsbyråerna som gärna vill sälja.

Mormor och morfars grav fick agera modell ❤️

I onsdags var det dags för Elliot att rodda runt Ison igen. Denna gång blev det studs! Vet inte om han hoppat det tidigare men han lärde sig väldigt fort och fick verkligen tänka till och vara kvick i benen. Elliot red den lilla racern super bra!

Imorse var jag ute tidigt i stallet och tog Ison på en promenad i skogen. Han har förmodligen träningsvärk idag. Sedan åkte jag vidare för en heldag i butiken. När jag stängt så gick jag och Lykke till People där de som vanligt samlar in pengar till cancerfonden ❤️. Vi kom lite sent och det var ganska utplockat. Grejerna som vi från Ett Strå skänkt var sålda, så roligt! Vi fikade på varm choklad och bulle, köpte lotter samt badbiljetter till simhallen. Det var så mycket folk vilket var fantastiskt roligt att se!

Lykke älskade sin dress från LINDEX och jag med, så så fin! 💜

Imorgon blir det jobb, stallfri dag, spökparad och halloween disco. I övrigt väntar nästan en ledig helg, vi har jour men ledig lördag från butiken. Den ska maxas med kidsen ❤️.

Lämna ett svar