Webbplatsens överlägg

Lediga dagar

Så var denna långledighet slut. Idag har jag ägnat dagen åt att städa igenom hemmet. Flyttat om lite på det som går i vårt trånga boende. Tvättat och lämnat in påsar till Busfrö. När Lykke slutade skolan så hämtade jag henne. Oliwer kom hem strax därefter och vi käkade mellis innan vi åkte till stallet.

Lykke har väntat hela dagen igår och idag på att åka dit och träffa stallets nya kattungar.

Igår var familjen och gick på svamjakt. Trattisar och fika på en stock.

Därefter åkte vi till Gamleby för Lykkes ridlektion. Lagom när vi gick mot ridhuset så såg jag en blixt ovanför och jag tog tag i Jack som Lykke höll i. Brakar det nu vet jag inte om han kommer reagera, vilket han gjorde. Under halva ridlektionen slog åskan och det regnade. Jack var riktigt på tårna och jag fick till en början gå bredvid. Sedan var allt som vanligt igen när ovädret gett med sig.

I helgen kom Pelles jobbarkompis och hjälpte honom bara in de nya fönstren. Vågade inte chansa på att jag skulle orka och tur var väl de för jäklar vad dem fick ta i!

Våra fina fönster, som jag längtar!

Jobb nu i fem dagar och så lite jour på det i helgen. Har varit skönt att ha varit ledig nu och få hänga mycket med kidsen ❤️.

Lämna ett svar