Webbplatsens överlägg

8 dagar

Lykkes rum är nu nästan helt gipsat och klart. P sliter som en tok innan målarna kommer om 8 dagar.

Klinkers i hallen har börjat läggas. Jäklar vad snyggt det blir.

Nya ytterdörren är på plats. Jag ville ju så gärna ha en Ekstrands stendött men eftersom det kostar skjortan att bygga så har vi fått dragit ner lite här och var. Så en ytterdörr för 90.000:- var inte rimligt. Vi valde istället en glasdörr för att få in så mycket ljusinsläpp som möjligt. Det är ju inte heller någon insyn från gatan så valet att ta denna dörr blev ännu lättare. Fönstret bredvid har varit ett fönster i hallen som vi flyttat. Det kommer målas svart utvändigt och invändigt.

Två jätte stora fönster till framsidan kom i veckan och så fort tiden finns kommer de sättas dit. Det är galet mörkt inne i köket 🙈.

Nu ser man verkligen att det går framåt och det är så jäkla underbart. Vi har idag varit och köpt dörrar och handtag till barnens rum samt att färger valts. Det kommer förmodligen bli ett obehandlat furugolv som ska såpskuras precis som trappan.

Lämna ett svar