Webbplatsens överlägg

Full rulle hela veckan

Söndag förmiddag och det känns som jag för första gången kan andas ute lite. Förutom att Lykke stimmar runt och är helt i extas över allt Halloween pynt som har plockats fram.

I veckan var jag med på min väns pappas begravning. Ångest och klump i magen för den smärta som hon går igenom nu. Det är snart 8 år sedan min pappa gick bort, men det gör fortfarande så ont.

Vi har hängt i stallet nästan varje dag och barnen har ridit mest. Elliot fick hoppa Ison i onsdags och vi är så glada och tacksamma för att någon lite rutinerad ryttare kan sätta sig upp och hoppa honom. Han är så oskolad den lilla vita isbjörnen. På Irland har har nog bara fått hoppa på fart och markarbetet runt omkring har han inte fått lära sig. Han är lite som en unghäst. Tror kanske inte heller att han är 12 år utan mer 10, men passet säger sitt.

Igår var Beccis och kusinerna med till stallet. Mary var inte alls förtjust i hästarna men Lorentz tyckte det var roligt att rida!

Imorse var jag ute och släppte ut hästarna. Så behagliga temperaturer nu, älskar! Sedan satte jag igång och klippa Ison. Galet vad pälsen växer. Han har ju varit totalt livrädd för klippmaskinen. Med pads i öronen så står han som ett ljus . Sedan blev han utsläppet i sin gamla hage igen. Lycklig galopperade han iväg och började sätta tänderna i gräset. Det har funkat jätte bra i lösdriften, men. Han dricker inte ur klosetten. Han är precis livrädd för den och gäller även vattenkoppen i boxen. Jag har tragglat och försökt, lockat och mutat. Ställt en stor balja och fyllt upp, men då dricker alla hästarna där och det går inte heller. Så han är helt uttorkad och dricker mängder. Så när barnen ska rida framöver så får det bli Longering en stund innan så han springer av sig den värsta energin.

Jobbet har flutit på hela veckan och det har varit bra flyt i butiken och mycket binderier. Jag har styrt en tid med att fixa en stor bild till SHLs lastbil. Så nu var det äntligen klart och vi fick se resultatet.

S Å N Ö J D A ! ! !

Nu ska vi snart åka ut mot stugan en sväng. I eftermiddag väntar ridlektion för Lykke och kvällen lär springa iväg den med.

Lämna ett svar