Webbplatsens överlägg

PNJ, kreativ, smultron

Men dagarna bara springer iväg. Redan visvecka och det betyder att halva sommaren har passerat. Jag har bara 7 arbetsdagar kvar och sedan väntar semester.

I tisdags var vi iväg på PNJ i Gamleby. Mamma var med och hjälpte till vilket jag var glad för. P skulle inte varit med då han skulle jobbat länge men han och Lykko kom också och hejade på. Jag och O gick bort mot framhoppningen efter att ha gått banan ett antal gånger. Allt gick bra, hoppning räcke två gånger och oxer en gång. Därefter bockade Ison och O flög flera meter innan han slutligen gjorde en volt och landade på ryggen. Han blev ledsen. Men satte sig ganska omgående upp och sa att han inte hade ont någonstans. Han ville sätta sig i sadeln igen och jag sa trava ett varv och kom sedan på oxern igen. ”Jag rider direkt på den sa han bara” och med kort tygel och ben som höll om så hoppade han igen. Det gick bra! Phu.

När det var Oliwers tur att inta banan gjorde han det med bravur! Fick ett nedslag och fick frågan om att rida igen, det ville han. Felfritt denna gång. För mig spelar det ingen roll om så varenda bom faller. Jag är bara så jäkla glad att han satte sig i sadeln igen och gjorde det, två gånger dessutom. Så jäkla stolt över den där ungen ❤️.

Den lilla ungen gör också framsteg. Frågade igår när hon kan få tävla 🙈. Nu lugnar vi ner oss lite. Hon vill så mycket.

Vi har varit på jakt i kyrkan. Jagat möss. Väldigt härlig och rolig grej för barnen! Rekommenderar starkt. Höll på ca 1 timma.

Plockat smultron längs vägen vid hagen. Såg en älg häromdagen, blev chockad.

Under mina arbetsdagar har jag varit väldigt kreativ och fått göra något av det finaste man kan få, binderier.

Att få blanda in naturen i buketter är verkligen så vackert 🕊.

Imorgon väntar kalas hos en snart 4 årig kille samt Beccis försenade 30+ kalas 🎈

Lämna ett svar