Webbplatsens överlägg

Albin Lee Meldau, världsbäst!

Den där dagen i april när mina favoriter kom och knackade på en tidig morgon på jobbet men en present så fin att jag kunde gråta. En resa till Sörping för att se vackraste Albin Lee Meldau. Den 3 juli kändes väldigt långt borta.

Men vips så var egen här. Längtan har varit stor. Förväntansfull och pirrig.

Efter en stros genom staden så gick vi till Söderköpings Brunn. Placerade ut en filt och satte oss. Dukade upp pastasallad och smaskigheter därefter. Så mysig stämning.

Efter någon timma började spelningen och jag satt med gåshud och hade en av mina lyckligaste stunder där på filten. Det var så jäkla fint och jäkla bra! ❤️ Helvete vilken röst han har, vackraste jag hört. Spelat Albin varje dag sedan i höstas och jag känner mig ju inte direkt nöjd och mätt efter denna spelning, jag vill bara ha mer.

Eufori och lyckorus när vi körde hemåt igen. Det här vill jag definitivt göra om igen, med mina älsklingar Beccis & Fanny ❤️.

Tack för en av de finaste kvällarna i livet❣️

Lämna ett svar