Webbplatsens överlägg

Visfestival 2022

Så sprang festivalen förbi och det var ju en alldeles förträffligt trevlig en!

I fredags var familjen samt älsklingar Jim&Fanny ute och käkade. Vi fick ganska snabbt bord på guldkant men fick vänta 1 timma på maten. Men när maten var mättade så var alla på ett bra humör igen. Trevligt som attans och mycket folk i rörelse. Vi avslutade med glass och godis på hemmakväll och jag slängde mig i soffan med all rätt när jag kom hem.

Lördagen så började jag och O i stallet. Därefter tog jag med mig barnen ner till stan. Vi mötte upp Helen med kids. Kollade uppträdandet på lilla scenen. Handlade fika och gick upp till stadsparken.

Det var en sådan underbar dag och lyckan att få hänga med bästis igen ❤️.

Väl hemma så svirades det om. Spontan utekväll och jag fick med mig Helen! Så P skjutsade oss ut till Jannis svärisar på Grantorpet. De bor magiskt fint där ute! tanken var att vi bara skulle ta ett glas och gå vidare till Per. Menatteeee det var så grymt trevligt och det tjattrades som aldrig förr så vi blev kvar ganska länge. Det var väl framåt elva tiden vi tog turen runt viken och klev in till Per och Lena.

Något stan blev det inte för klockan sprang iväg i en faslig takt. Pratade med så mycket människor och vi hade så trevligt ❤️. Lyckligtvis så kom P och hämtade runt halv två och jag stöp i säng.

Söndagen var seg. Inte så bakis utan mer bara trött. Kanske inte så konstigt efter den jobbveckan som passerat. Har varit så mycket binderier att jag knappt gjort något annat. Men det är roligt det med.

I veckan kom bästa Isabell ut och hoppade Ison också. Höj upp nu vrålade Håkan och jag frågade Isabell om hon vågade, nemas problemet för den tjejen 🙈. Han flög över drygt 1 meter och började nu faktiskt lyfta på sina ben. Han är lite slarvig med det på längre hinder. Men så jäkla kul att se och utan minsta tvekan! Duktiga ponny 🌟 .

Ikväll blir det stallet och hoppning för Oliwer!

Lämna ett svar