Webbplatsens överlägg

Midsommarvecka

Tycker det har varit en skön mix av lite av allt under veckan som gått. Vädret har ju varit upp och ner det med men mestadels sol. Så glad för att studenterna fick en ☀️ig dag! Vi har sålt examensbuketter hela veckan. Igår var en titt bizzy dag i butiken den med. Så roligt!

I fredags hade O skolavslutning, fyran är klar. Vi firade med att ta en glass/lunch nere på stan tillsammans med Beccis, Lorentz och Mary❣️

En runda på stan och Lykke åkte hem till Lorentz och jag och O åkte ut till Målserum och red terminens sista lektion.

Vi får se om det blir en fortsättning här till hösten eller något annat.

En enklare middag innan vi tog med barnen på Cirkus 🎪. Jag har inte varit på cirkus på många år. Det var fullspäckade två timmar med mycket skratt och förtjusning! Wow vad duktiga dem är! Så glad att det bara är hästar, hundar och katter som är med. Har alltid tyckt så synd om elefanterna.

Efter min jobblördag så packade vi in oss i bilen och åkte ut till Tyftingemar. Oliwer red och Lykke lekte med Elny. Pelle och Martin fixade middag.

Efter en super god grillmiddag med smashed potatis så åkte vi till Toven och barnen badade! Det var 22 grader i vattnet. Så jäkla mysigt ställe det där är. Janni hade bakat jordgubbstårta som vi smarrade på!

Idag vaknade jag av ångest. Hade råkat ställa av klockan och sov ända till 10!!! Lykke till 9.30 (har aldrig hänt) och Pelle lika länge. O var kvar hos Elliot. Så jag studsade upp jäkligt fort! Möttes av mulet väder så ångesten lättade ganska snabbt… svepte en kaffe och greppade tag i målarfärg och pensel och klev upp på ställningen. Nu är de andra två takkuporna målade också.

Köpte med oss fika och åkte vidare till Tyftingemar. Vädret började spricka upp och det blev jäkligt varmt. Både O och jag red idag. Vi fikade och dagarna nu under sommaren i stallet är magiska❣️

Fick med oss Elliot hem och hemma väntade P med middag. Att sitta ute under solseglet är något jag längtat efter, bästa tiden är nu. Mycket energi kvar i kroppen så det blev röj i trädgården. Trimmat, rensat ogräs, P klippte gräset och jag röjde vid grusinfarten… tills… jag såg en orm. Backade undan och fortsatte på annat håll. Höll mig ändå i rätt bra mood tyckte jag. En stund senare kom grabbarna och jag berättade om ormen. 3 minuter senare var den hittad och paniken ett faktum. Jag sprang in i huset samtidigt som jag tjöt. Grabbarna skrattade som galningar 😵‍💫.

Mmm det var den söndagen och helgen det. Avslutades med en film i sängen och nu är det dags att sova. Ladda för en kortvecka i butiken, binda kransar och sälja många buketter. Så jäkla kul!

Kommentera