Webbplatsens överlägg

Semesterdag

Vilken magisk midsommarhelg vi har haft. När vädret är sådär galet bra så man kan vara ute hela tiden. När man omges av dem man älskar mest. En bra start på att fira in sommaren.

På lördagen blev det sol och bad nästan hela dagen ute vid badberget. Till kvällen mötte jag upp älsklings Helen som var hemma från Sthlm.

Käk på Guldkant och en promenad runt ett människofyllt Västervik.

Söndagen började med en ridtur på fältet. O var modig och galopperade. Det har varit lite hans goal att göra det. Det såg så härligt ut!

Resten av dagen spenderade vi på Janni och Martins baksida vid poolen. Jag badade var tionde minut för det var sådan hetta. Lunch och marängtårta. Vi avslutade kvällen med mat ute vid Östra Skälö. Sommaren är äntligen här och vi njuter för fullt.

Måndag med jobb och förskola. En tur till badet efter jobbet.

Igår kom regnet och efter det blev det lägre temperaturer. Var ute och red och det var skönt att värmen släppt lite. Kikade på hoppträningen och åkte sedan hemåt igen.

Idag har jag tagit en semesterdag. Förmiddagen blir det städ, fix och styr i trädgården. Efter lunch åker vi ut till någon strand. 3,5 vecka kvar till semester ☀️.

Kommentera