Webbplatsens överlägg

Dop och tävling

I söndags fick fina Mary Lou sitt namn ❤️. Till skillnad från Lorentz som gallskrek sig igenom hela dopet så sov Mary sig igenom hela denna. Jag är tacksam för att jag får vara gudmor till ännu ett syskonbarn.

Efteråt var det dopkaffe ute på Gläntan. Vädret var helt perfekt bra och barnen badade.

Kortvecka på jobbet. Stressig fredag som alltid. Ridlektion i Målserum för Oliwer. Därefter så käkade vi mat och åkte sedan ut till Tyftingemar. Oliwer tränade på att hoppa en bana inför dagens Pay & Jump.

Så imorse packade vi in oss i bilen (Oliwer vaknade redan 5.30) så han var en smula nervös. Mest peppad sa han.

Väl i Gamleby så gick vi banan i lugn och ro, flera gånger. Sedan gjordes Ison iordning. Han var så cool! Det märks sådan skillnad nu när han går ute på bete om nätterna. Precis vad vi behövde, en mindre taggad häst 😅.

Väl inne på banan så gick det som smort. En häst med helt lagom tempo och Oliwer som red fantastiskt bra. Jag är så stolt över dessa grabbar! Oliwer undrar varför vi inte hoppar 50 cm direkt… ja alltså vi måste ju börja lågt, det kommer. Han är så otålig. Idag hoppade han 30 cm. Så snart galoppen sitter så får det bli lite högre.

Oj så glad han blev när han fick en rosett! Jag minns känslan, underbar! Sedan for vi hemåt igen och en glad Ison fick springa ut i hagen med de andra hästarna ❤️.

Idag är inte bara en stor dag för sonen. Utan min bästa vän och föralltid person fyller år! Grattis älskade Fanny 🎈.

Lämna ett svar