Webbplatsens överlägg

Öppet hus 🏫

Igår tog vi en riktig långtur i skogen på varsin häst. Så jäkla underbart! Hoppas på många sånna turer i sommar ☀️. Oliwer på Ison, Elliot på Pedro, Janni på Ebbe och jag på Candy. Hästarna skötte sig mycket bra, kanske någon läskig sten eller en flygande fågel men det gick över förväntan. Oliwer är ju fortfarande grön i sin ridning men har de senaste veckorna växt något enormt i sin utveckling.

Idag har jag haft medarbetarsamtal med min chef. Det gick väldigt bra och jag är så glad och tacksam för det jobb jag har. Min dröm sedan ung ålder och nu dessutom butikschef. Hade jag aldrig anat när jag antog den lilla 75% tjänsten för 3,5 år sedan. Att få skapa med blommor blandat med mycket annat som är runt en butik så är det verkligen ett fantastiskt roligt och kreativt yrke, passar min stimmiga hjärna så bra ⭐️.

Efter middagen åkte vi till Oliwers skola och besökte Öppet hus. Vi fick en listan med olika punkter som vi skulle gå igenom. Mycket av dem var skolarbeten och sådant dem jobbat med. En del kluriga lösningar som man skulle gissa vad som händer om man provar, hinderbana och korv med bröd. Men det roligaste var nog ändå att vi fick göra en nyckelring i träslöjden. Jäklar vad kul jag tyckte det var med slöjd under mellanstadiet!

Väl hemma ett par timmar senare som har jag vilat magen en stund på soffan. Maj och juni är alltid värsta månaderna för min mage. Jäkla magkatarr.

Imorgon kickar en långhelg igång och jag är så taggad 👏🏼.

Lämna ett svar