Webbplatsens överlägg

Pang 💥

Morsdag blev en riktig käftsmäll. Ja dagarna innan också. G A L E T många bud! Vi hade räknat på ca 150 från fredag till söndag. Men det blev nästan 200 på bara söndagen. Bra flöde i butiken också. Men kylen igår var ekande tom.

Helgen har spenderats i stallet, med familjen och hemma. Vädret är ju riktigt tråkigt nu och jag längtar så efter sol och värme.

Efter middagen idag så åkte vi till fritids på besök. Lykke visades runt och vi satt och pysslade en stund. Så skönt och tryggt att hon hamnar på samma som Oliwer gick på med samma fritidspedagoger. Tror hon kommer tycka det är svin skoj att hänga där efter skolan!

Till helgen blir det triss i festligheter. Födelsedagsfirande för Beccis, examensfest för Martina och dop för lilla Mary. Bara att dra fram strykjärnet 💃🏻.

Lämna ett svar