Webbplatsens överlägg

Snart två skolbarn 🙎🏼‍♂️🙋🏻‍♀️

Veckorna har rullat på och vädret har ju varit galet härligt. Ikväll började det regna och jag hoppas det fortsätter så. Är inte okej att gräsmattan är gul redan i maj.

Förra veckan fick Lykke besöka sin nya klass och nya fröknar. Jessica och Lena är ju bara bäst! Är så jäkla glad för att hon fick dem precis som Oliwer hade, de är verkligen fantastiska! Lykke är sjukt taggad på att börja skolan. Skriver och tränar varje dag, bara för att hon tycker det är så roligt.

I lördags blev det en spontanare med middag och utekväll. Var väldigt länge sedan det hände och vi hade en sådan jäkla trevlig kväll! Janni, Martin, Pelle och jag. Käkade på Mocca Deli och det var väldigt gott! Vidare till Guldkant för drinkar och sedan åkte jag och P hemåt. De andra två gick vidare till Palladium 🙈.

I söndags var vi ute på Lysingsbadet i lekparken. Ångest som alltid följer efter alkohol med hjärtklappning och en rastlöshet inombords. Det var skönt att hänga där ett par timmar. Kika på alla husvagnar som redan kommit och börja längta efter semestern. Snart är vi där ☀️.

Många dagar har det såklart blivit i stallet också. Isabell har hoppat Ison 🙌🏼.

Oliwer har börjat lite smått han med. Så glad för att han inte är lika rädd längre. Tycker också Ison känner av när en mindre erfaren sätter sig på ryggen och chillar lite mer. Han har travat över små plutthinder samt ridit bombana. Så snart han galopperar så kanske det blir lite mer. Vi skyndar långsamt.

Ikväll har jag haft sjukhusgänget i butiken och det var sista gången för denna termin. Datum till hösten är redan inbokat.

Mors dag stundar och en del begravning i veckan så jag och Terese lär hålla oss sysselsatta. Röd dag på torsdag men vi håller öppet. Jag får leverans av snitt, så jag lär ha fullt upp. Hoppas såklart på många härliga kunder också även om jag tror de flesta tar långhelg och åker bort.

Hej så länge!

Lämna ett svar