Webbplatsens överlägg

Den blomstertid nu kommer 🎶

Men så galet vacker naturen är nu, blir alldeles gråtmild.

Dagen i butiken har varit härlig. Mycket nytt snitt och riktigt fina Pelargoner (59:-) som kom idag. Var och lämnade bussen på service också.

Blev hämtad på jobbet och därefter hämtade vi den lilla på föris. Imorgon ska hon få gå tillsammans med kompisarna och hälsa på i förskoleklassen, grymt taggad! En enkel måndagsmiddag och sedan åkte jag och O till stallet. Pulsen har varit hög hela dagen och emellanåt känns det nästan som att bli jagad 🙈. Men, Oliwer på Ison, Elliot på Pedro, Elny på Candy och jag, Janni och Martin till fots. En rejäl skrittrunda i fantastiskt väder.

På vägen hem från stallet satt jag med ett leende på läpparna. För att något så fantastiskt som en promenad bland grönskan tillsammans med son, vänner och hästar gör jävligt gott för både kropp och knopp. Lugnet.

Nu är energin tömd och jag är nerbäddad i soffan. Bra dag ♥️.

Lämna ett svar