Webbplatsens överlägg

Sleepover

En kreativ dag på jobbet! Jag har minsann möblerat om en del och fixat mellan alla goa och glada kunder, älskar att göra om! Veckan har rullat på rasande fort och jag antar att den gör det så länge man lever och gör roliga saker varje dag. För jäklar vad jag är bra på att leva och ta tillvara på livet varje dag. Jag jobbar så nära döden man kan och på det sättet uppskattar jag också livet mer, det är en tunn tråd mellan att leva och inte leva. Jag väljer leva medans man kan. Uppskatta nära och kära samt familjen såklart ♥️.

Efter jobbet idag åkte jag och Lykkot ut till stallet. Hon borstar och styr medan jag mockar. Sedan gör vi maten, hon fixar hinkarna och jag ensilaget. Hon vill vara med på allt. Sedan så fick hon rida och jag red efter. Lite mjukgörande markarbete innan morgondagens hopp-pass.

När vi åkte hemåt igen hämtade vi upp Lorentz. Han ska ha sleepover med Lykke. Oliwer har det också, fast hos kompis. De har varit i simhallen idag samt käkat hamburgare. Vilken dag! I torsdags så åkte vi även och uppfyllde hans önskan. Ett piercat öra.

Söndagen bjuder på en förmiddag hemma. Klippa gräs och fortsätta i trädgården som jag började med tidigare i veckan. Underbart att temperaturen har blivit varmare ☀️. Sedan blir det kalas för Lykke och stallet för mig och Oliwer.

Lämna ett svar