Webbplatsens överlägg

Sköna gröna Maj

Det är nu naturen exploderar och det är lika fantastiskt varje gång. Man bara känner allt man vill hitta på i trädgården och längtan efter grönskan. Gräsmattan har blivit galen så det får nog bli årets första klippning till helgen. Det ska ju bli dunderbra väder också ☀️.

Valborg spenderades hos Jim och Fanny tillsammans med Beccis och Sacka. God mat och en stor skål godis, helt i min melodi.

Oliwer och Ison kämpar på med ridningen. Han är ju en liten piggelin så vi tar det i Oliwers takt. Han måste känna sig trygg. Tur att bästa Isabell kan ta över rodret ibland när det blir lite mer fartfyllt. Igår fick han vara med på hoppträningen. Han skötte sig galant! Lilla hetsporren 😅. Isabell bara skrattar 😂.

Bygget här hemma går sakta men säkert framåt. I helgen kommer han som ska lägga den gigantiska klinkersen. Kommer bli så spännande att se. Jobbhelg väntar, Lorentz ska ha sleepover här och på söndag vankas ännu ett kalas för Lykke 🎈.

Och, idag fyller den här bönan år❣️

12 år sedan 😎

Lämna ett svar