Webbplatsens överlägg

Badrummet

Nu är det inte jätte långt kvar tills badrummet är klart. Jag är så jäkla taggad!

Väggarna är uppe, det är gipsat. Vatten och allt som hör till är draget samt elen. Snart dags att lägga klinkers.

Vi har beställt badkar, toalett och handfat. Badkarsblandare köpte jag redan i november. En blandare till handfaten är det som saknas. Igår beställde jag lampor som ska hänga bredvid den ovala, liggande spegeln.

Det kommer sitta spottar i taket, även punktbelysa med spottar längs badkaret samt i fönstret. Det är så bra att ha Sacka här som ger så mycket tips och idéer.

Handfatet kommer täcka hela kommoden som är 80 cm bred. Kommoden är i ek och har lådor, precis den på bilden. Det kommer sättas uttag i kommoden så alla platt och locktänger smidigt kan döljas i kommoden.

Toalett, handfat och badkar kommer var till vänster när man kommer innanför dörren. Till höger kommer det vara skjutdörrar och bakom där kommer varmvattenberedare samt en tvättmaskin döljas. Det kommer inte finnas någon dusch i detta badrum, den hamnar på övervåningen och det är ju det badrummet vi kommer använda mest sedan när det är klart.

När man är hemma och är sjuk så hinner man flyga runt på nätet rätt mycket. Bara börja leta efter en blandare till handfatet nu.

Lämna ett svar